COLLECTIE

renegade mid -m-
RENEGADE GTX® MID HEREN
Dit model is een klassieker onder de multifunctionele schoenen dankzij de stabiele upper van nubuck leder en een innovatieve zoolconstructie. Hij kan worden gebruikt in een groot aantal omstandigheden, maar is ook prima geschikt voor de gebaande paden. De GORE-TEX voering houdt de schoenen absoluut waterdicht en biedt de beste en meest comfortabele temperatuurregulering.
PRIJS € 189.99

toro low -m-

TORO LOW GTX HEREN
Deze sportieve lichtgewicht low-cut schoen met trendy look is prima geschikt voor avonturen op de gebaande paden of langere wandelingen, maar misstaat ook niet in de stad. Deze schoen heeft een stabiele upper van nubuck en suède leder voor goede support.
€ 154,99

 

bormio mid -m-

BORMIO GTX MID HEREN
De Bormio GTX® Qc geeft een nieuwe invulling aan het begrip ‘wandelschoen’. Deze minimalistische schoen heeft een casual look en een trendy quarter-cut model. Dit maakt de Bormio GTX® Qc niet alleen een All-Terrain schoen waarop u kunt vertrouwen, maar ook een aantrekkelijk model om doordeweeks te dragen.
€ 179,99

 

renegade mid -w-

RENEGADE MID GTX DAMES
De Renegade is zonder twijfel één van de bestverkochte outdoorschoenen in Europa. Speciaal ontworpen voor een damesvoet en gebouwd op een damesleest, is dit model een klassieker onder de multifunctionele schoenen. Hij kan worden gebruikt in een groot aantal omstandigheden, maar is ook zeer geschikt voor tochten op de gebaande paden.
€ 189,99

toro low -w-

TORO GTX LOW DAMES
Deze sportieve lichtgewicht low-cut schoen met trendy look is prima geschikt voor avonturen op de gebaande paden of langere wandelingen, maar misstaat ook niet in de stad. Deze schoen heeft een stabiele upper van nubuck en suède leder voor goede support. Speciaal gemaakt op de damesleest.
€ 154,99

bormio mid -w-

BORMIO MID GTX DAMES
De Bormio GTX® Qc Ws is niet alleen een All-Terrain schoen waarop u kunt vertrouwen, maar ook een opvallend mooi model om doordeweeks te dragen. De schoen zit heerlijk tijdens een ommetje of een lichte wandeling. Stabiel dankzij het leren bovenwerk en voorzien van een innovatieve, dempende MONOWRAP® tussenzoolconstructie.
€ 179,99