Wandelkleding

Wandelkleding
Wandelkleding hebben wij voor de diverse seizoenen, van bekende merken als Jack Wolfskin, Ice Peak en Regatta.

Bij wandelkleding gaat het vooral om functionaliteit, dus gericht op de activiteit.
Er wordt onderscheid gemaakt naar recreatief wandelen, wandelen in de bergen en alles daar tussenin zoals sportieve wandelvakanties en af en toe wandelen.

Texapore
In de wandelkleding worden veel Texapore materialen verwerkt. Texapore kleding is kleding die waterdicht, ademend en winddicht is. Veelal opgebouwd uit minimaal 2 lagen. Bestaande uit een bovenlaag en een coating of membraan. De bovenlaag zorgt vooral voor de soepelheid.

Wandelkleding voor actieve en sportieve wandelvakanties
Bij deze wandelkleding is de bewegingsvrijheid van belang. Deze kleding is vaak lichtgewicht en zonder toeters en bellen. Belangrijke eisen die aan deze wandelkleding gesteld worden zijn zeer goede ademende werking en bewegingsvrijheid en klein op te vouwen.

Wandelkleding voor het recreatieve en licht sportieve wandelaars
Het kan hier gaan om meerdaagse wandelingen zoals de kustvierdaagse, echte trekkingtochten met rugzak of het echte recreatieve wandelen, de eenvoudige wandeltochten. Op deze laatste vorm van wandelen, is het assortiment in beide sportzaken van Vermeersch Sport, vooral gericht.
Deze kleding is over het algemeen veelzijdig te gebruiken.

Assortiment wandelkleding
In het assortiment wandelkleding vindt u jassen, (afritsbare) broeken, maar ook wandelsokken en ademende shirts, polo’s en blouses en overhemden.